Üdvözöllek az oldalon!

Rainmeter, Rocketdock, XP/WIN7 skinek beizzítása, műsorfigyelő beállítása. Minden ami az asztalod szépségéhez kell, tippekkel-trükkökkel.

http://m.blog.hu/ra/rainmeter/image/menu/rainmeter.JPG

http://bagettosdensz.uw.hu/menu/32.JPGhttp://bagettosdensz.uw.hu/menu/64.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/bevezeto.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke1.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke2.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke3.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/tvasztal.JPG

http://m.blog.hu/ra/rainmeter/image/menu/rocketdock.JPG

 

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/bevezeto.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke1.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke2.JPG

http://m.blog.hu/ra/rainmeter/image/menu/zzepg.JPG

 

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/bevezeto.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke1.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke2.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke3.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke5.JPG

 http://m.blog.hu/ra/rainmeter/image/menu/tippek.JPG

http://bagettosdensz.uw.hu/menu/winxp.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/win7.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/wintemak.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lomtarel.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lomtarel.JPG


Google Chromeval vagyunk a legszebbek 1280x1024px

www

Támogatott oldalak

Hozzászólások

Facebook oldal

zzEPG - 3# Lecke - Hasznos beállítások

2010.04.02. 00:39 T-BaG*

A Vendégfogadó ablak második sorából eleinte a Beállítások ablakba jutunk, ezért most az itt található dolgokat nézzük végig. A tévévevő alkalmazások és a műsorújság megfelelő működéséhez elengedhetetlen, hogy testre szabjuk a zzEPG-t. Először a Csatornák és csoportok blokkban való szelektálással célszerű kezdeni, hiszen miért fájdítsuk a szívünket olyan adók műsoraival, amelyeket nem is nézhetünk?

Gyárilag öt csoportot kapunk, különböző adókkal feltöltve. Ezeket a jobb szélső listából szerkeszthetjük, valamint a helyüket a középső oszlop alján lévő gombokkal változtathatjuk. Ugyanitt törölhetjük a felesleges adókat is. Természetesen létrehozhatunk új csoportot is, de célszerű inkább a meglévőket átalakítani, hiszen ezek már a fentebb említett funkciókhoz vannak társítva.

Fontos megemlítenünk, hogy a Kedvencek csoportot itt és nem a Kedvencszerkesztőben érdemes testre szabnunk, mert ez utóbbiban kategóriákat, szabályokat adunk meg!

 

 

A következő beállításban, az Emlékeztetők, kedvencekben megjelölhetjük, hogy mikor szeretnénk értesítést kapni.

A teljes képernyős programok nem biztos, hogy tolerálják az emlékeztetők „felugrását”, ezért érdemes egy próbát tenni, hogy azok miként jelennek meg majd rendszerünkben. Akár a PC speakeren keresztül is kaphatunk értesítést, ha támogatja az alaplap, de érdemes ezt is kipróbálni előtte az Ilyen gomb megnyomásával.

A Kedvencek Vízjele csoportban a mindig szem előtt lévő műsorokat szabályozhatjuk. Ilyenkor egy félig áttetsző buborék jelenik meg az általunk kiválasztott helyen, a későbbiekben pedig az összes ablak felett látható, hogy ne maradjunk le semmi fontos műsorról.

 

A Megjelenés, viselkedés lapon általános beállításokat adhatunk meg, mint például a logók megjelenítését a nevek helyett, vagy mit indítson el az óra melletti kis ikon, amikor rákattintunk. Ha azt szeretnénk, hogy mindig kéznél legyen a műsorújság, akkor indítsuk el a Windowszal, és kis ikonként betöltődik. Az új verzió keresését nem célszerű kikapcsolni, hiszen a fejlesztések során nagyon sok olyan funkció kerülhet bele, ami csak kényelmesebbé teszi a használatot. Legjobb példa erre a cikkünk írása előtt megjelent verzióban az online adások vétele.

Forrás : http://pcworld.hu/zzepg-tobb-mint-tevemusor-20090628.html

Szólj hozzá!

Címkék: zzepg

A bejegyzés trackback címe:

https://rainmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr151888417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.