Üdvözöllek az oldalon!

Rainmeter, Rocketdock, XP/WIN7 skinek beizzítása, műsorfigyelő beállítása. Minden ami az asztalod szépségéhez kell, tippekkel-trükkökkel.

https://m.blog.hu/ra/rainmeter/image/menu/rainmeter.JPG

http://bagettosdensz.uw.hu/menu/32.JPGhttp://bagettosdensz.uw.hu/menu/64.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/bevezeto.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke1.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke2.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke3.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/tvasztal.JPG

https://m.blog.hu/ra/rainmeter/image/menu/rocketdock.JPG

 

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/bevezeto.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke1.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke2.JPG

https://m.blog.hu/ra/rainmeter/image/menu/zzepg.JPG

 

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/bevezeto.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke1.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke2.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke3.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lecke5.JPG

 https://m.blog.hu/ra/rainmeter/image/menu/tippek.JPG

http://bagettosdensz.uw.hu/menu/winxp.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/win7.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/wintemak.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lomtarel.JPG

 http://bagettosdensz.uw.hu/menu/lomtarel.JPG


Google Chromeval vagyunk a legszebbek 1280x1024px

www

Támogatott oldalak

Hozzászólások

Facebook oldal

zzEPG - 1# Lecke - Műsorújság több nézetben

2010.04.02. 00:36 T-BaG*

A Csatornafigyelő egy egyszerű ablakot hoz fel, ahol az adókat kísérhetjük figyelemmel. Ez egyben a központi csatornaváltó ablak is, ha konkrét tévéalkalmazáshoz kötjük. Megtudhatjuk, hogy milyen adás megy éppen, valamint egy kis listában azt, mi következik ezután az adott csatornán.

Ha az egeret egy jövendő műsor fölé visszük, egy buborékban elolvashatjuk annak tartalmát. Megtudhatjuk a hátralévő időt is, hogy időben felkészülhessünk a kezdésre. Ha egy műsor megtetszene, elég duplán rákattintanunk és már fel is vettük a kedvenceink közé. Ha pedig már ezt korábban megtettük, akkor egy kis ikonnal jelzi számunkra az ablak, hogy ilyen típusú műsor következik.

A jobb alsó területen a beállításokban felvett csoportokból is válogathatunk, az előre megadott adók között lapozhatunk. Több adó átugrásához használjuk az éppen aktuális csatorna logóját, amire egy lista ugrik fel a többi lehetőséggel.

A bal sarokban találunk egy kapocs linket, erre kattintva indíthatjuk el a beállított tévéprogramot. Ennek betöltődése után a zzEPG-ből tudjuk kezelni a tévévevő kártyát, ilyenkor a jobb sarokban indíthatjuk a rögzítést és leállítást is.

A Vendégfogadó ablak következő lehetősége a Műsorfigyelő. Ez teljesen más szempontok alapján mutatja meg az aktuális programot. Kapunk egy listát a beállításoknál felvett adókból és nyomon követhetjük az éppen látható műsorokat. Elég az egeret az egyik elem fölé vinnünk és megkapjuk annak tartalmát, valamint a hátralévő időt. Az ismertebb kategóriák külön ikonokat is kaptak, mint például az akciófilmek, a sorozatok vagy a „nagy”, híres filmek. A csatorna logójára kattintva viszont máris az előbb említett Csatornafigyelőbe juthatunk, hogy megtudjuk a további műsorokat.

 

A Műsorújság ablaka a klasszikus felépítésű tévéműsor, ahol - mint egy nyomtatott lapban – minden adás tartalma megnézhető egy felületen, oszlopos elrendezésben.

A bal felső sarokban választhatunk nagyítási módot, részletesebb megjelenítést, valamint még kereshetünk is egy kifejezésre. A csatornalista felett beírhatjuk a pontos napot, vagy választhatunk másik listát, amelyet a beállításokban adhatunk meg.

Mivel az összes csatorna tartalmát képtelenség egyszerre megjeleníteni, így az oszlopok tetején lévő nyilakkal lehet ugrani újabbakra. Az ablak jobb szélén a szabad görgetésen túl akár órák és percek szerint is kiválaszthatjuk az épp akkor futó műsorokat.

 

A Műsoroló egy egyszerűbb, ám annál hasznosabb listát ad arra az esetre, ha azt szeretnénk tudni, mikor mi kezdődik. Tehát akkor, ha nem akarjuk átbogarászni a teljes kínálatot, csupán az érdekel, hogy mi megy éppen most a tévében, esetleg arra vagyunk kíváncsiak, hogy öt vagy tíz perc múlva mi lesz. Azaz itt elsősorban nem az éppen futó, hanem a hamarosan kezdődő adásokat láthatjuk. Ha kicsit feljebb görgetünk, természetesen az aktuális műsorokat is megnézhetjük, de az ablak megnyitásakor nem ezeket kínálja fel a szoftver.

A könnyebb áttekinthetőséghez használhatunk csoportosítást, keresést vagy naptárt, ezeket mind az ablak tetején érhetjük el. Itt is igaz, hogyha egy műsorra kattintunk, a Csatornafigyelőben találjuk magunkat.

Forrás : http://pcworld.hu/zzepg-tobb-mint-tevemusor-20090628.html

Szólj hozzá!

Címkék: zzepg

A bejegyzés trackback címe:

https://rainmeter.blog.hu/api/trackback/id/tr361888408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása